Klímák Bitcoin-ért? www.btcpiac.hu

             Hirdetések
             Klíma tipusok
             Regisztráció


A felszerelésről....

A látogatott oldal ami most Ön előtt van, több hasonló oldallal van kapcsolatban.
A társoldalakon a klímabeszerelésről, klímajavításról vagy klímaalkatrészről kaphat információt.
Weblapcsaládunk tartalmának kialakításánál törekedtünk a weboldalankénti eltérő információkra.
Ismerje meg a klímaberendezésekben rejlő lehetőségeket és használja ki! Keresse fel weboldalainkat is miután itt körbenézett.


Inverteres klímát vagy on-off rendszerűt válasszak?
A kérdés nem egyszerű, átt kell gondolni sok mindent. Néhány jó tanács a választáshoz. Mennyit használom egy évben? Milyen célra használom? Akarom-e fűtésre használni....Tovább...


Mit jelent ha a klímaberendezés inverteres?

Az inverter magyar értelmezésre lefordítva váltakozó áramú szabályzott hajtást jelent, ami a váltakozó áramú energiát egy egyenirányító (ac/dc konverter segítségével) egyen feszültségu energiává alakít át. Az inverter feladata, hogy egyenfeszültségböl állítsa elö a ...Tovább...

Mit jelent ha egy klíma on-off rendszerű?

Az on-off vezérlésű klímaberendezés megismeréséhez a működését kell megérteni. Nem egy rossz technológiáról van szó, a klimatizálást a múlt században így valósították meg nagy sikerrel. A klímaberendezés kültéri egysége a beltéri egységen beállított hőmérséklet tartására ki és bekapcsol. A nagyon régi vezérlésekben a beállított hűtési vagy fűtési hőmérsékletet +-2 oC eltéréssel tartotta a helyiségben. Ha 24 oC volt beállítva hűtés üzemmódban, akkor 22 C foknál a kültéri egységet kikapcsolta majd 26 oC -nál bekapcsolta a hőmérséklet szabályzó. A technika fejlődésével ez az érték fél Celsius fokra csökkent, a mechanikus hőmérséklet szabályzást felváltotta az elektronikus szabályzás. A klímaberendezéseket távirányítóval lehetséges vezérelni. Kisebb hőmérséklet ingadozást biztosítottak hőleadás közben.


Az inverteres klímát érdemes-e használni fűtésre?

Az inverteres klímaberendezés fűtésre használható, hatásfoka 0 oC felett kiváló. 1 kW villamos energiából, képes előállítani akár 5 kW hőenergiát. Az energiabesorolási táblázatban COP szóval jelölik meg....Tovább...Ajánlat! 

Panasonic inverteres klímaberendezés beszerelve
--- Ft-tól

Ajánlat! 
Hitachi
inverteres klímaberendezés beszerelve
--- Ft-tól

Ajánlat! 
Toshiba Avant
inverteres klímaberendezés beszerelve
--- Ft-tól