Klímák Bitcoin-ért? www.btcpiac.hu

             Hirdetések
             Klíma tipusok
             Regisztráció


A felszerelésről....

A látogatott oldal ami most Ön előtt van, több hasonló oldallal van kapcsolatban.
A társoldalakon a klímabeszerelésről, klímajavításról vagy klímaalkatrészről kaphat információt.
Weblapcsaládunk tartalmának kialakításánál törekedtünk a weboldalankénti eltérő információkra.
Ismerje meg a klímaberendezésekben rejlő lehetőségeket és használja ki! Keresse fel weboldalainkat is miután itt körbenézett.


Mikor nem érdemes és érdemes inverteres klímaberendezést választani?

Nem érdemes inverteres klímaberendezést vásárolni ha évente csak néhány napot üzemel, kihasználtsága minimális. Hiába üzemeltet inverteres a klímaberendezést, ha az energia megtakarítása éves szinten nem lenne jelentős a kevés üzemidő miatt. Nem akarja fűtésre használni a klímaberendezés, mert az on-off rendszerű klímaberendezések általában -5 oC -os külső hőmérsékletig üzemeltethetőek. Figyelni kell arra ha fűtésre is akarjuk használni akkor alacsony külső hőmérsékleten az on-off klímaberendezések hatásfoka nagymértékben csökken! Ha télen is szeretnénk fűtésre használni pl:nyaralóban, az on-off rendszerű klímaberendezés nem megfelelően látja el funkcióját, van jobb megoldás. Ha fűtésre és nem csak hűtésre akarjuk használni a klímaberendezést az inverteres klímaberendezés a megfelelő választás, hatásfoka a gázfűtéshez képest sokkal jobb 0 oC -os külső hőmérséklet felett. A hatásfok csökkenés 0 oC alatt fűtéskor a klímaberendezés kültéri egységének működésekor jelentkezik, a hőcserélő felületén nem víz hanem jég képződik. A jeget időszakonként a klímaberendezés leolvassza, az olvasztáshoz felhasznált energia amíg a jégből víz lesz okozza a hatásfok csökkenését. Az inverteres klímaberendezéssel a fűtésigénynek megfelelő hőmérséklet elérhető és tartható, 0 oC felett olcsóbb megoldás lehet inverteres klímával fűteni mint a gázzal! Évente csak 1-2 hónap amikor a hőmérséklet 0 oC alatt van, általában 10 hónapon keresztül üzemeltethető a klímaberendezés ami ha energiatakarékos nem hátrány. Ha fűteni kell az inverteres klímaberendezés a legalkalmasabb, mivel némelyik típus -20 oC -os külső hőmérsékletig is képes fűteni megfelelő hatásfokkal.

Mit jelent ha a klímaberendezés inverteres?

Az inverter magyar értelmezésre lefordítva váltakozó áramú szabályzott hajtást jelent, ami a váltakozó áramú energiát egy egyenirányító (ac/dc konverter segítségével) egyen feszültségu energiává alakít át. Az inverter feladata, hogy egyenfeszültségböl állítsa elö a ...Tovább...

Mit jelent ha egy klíma on-off rendszerű?

Az on-off vezérlésű klímaberendezés megismeréséhez a működését kell megérteni. Nem egy rossz technológiáról szó, a klimatizálást a múlt században így valósították meg nagy sikerrel....Tovább...


Az inverteres klímát érdemes-e használni fűtésre?

Az inverteres klímaberendezés fűtésre használható, hatásfoka 0 oC felett kiváló. 1 kW villamos energiából, képes előállítani akár 5 kW hőenergiát. Az energiabesorolási táblázatban COP szóval jelölik meg....Tovább...Ajánlat! 

Panasonic inverteres klímaberendezés beszerelve
--- Ft-tól

Ajánlat! 
Hitachi
inverteres klímaberendezés beszerelve
--- Ft-tól

Ajánlat! 
Toshiba Avant
inverteres klímaberendezés beszerelve
--- Ft-tól