Klímák Bitcoin-ért? www.btcpiac.hu

             Hirdetések
             Klíma tipusok
             Regisztráció


A felszerelésről....

A látogatott oldal ami most Ön előtt van, több hasonló oldallal van kapcsolatban.
A társoldalakon a klímabeszerelésről, klímajavításról vagy klímaalkatrészről kaphat információt.
Weblapcsaládunk tartalmának kialakításánál törekedtünk a weboldalankénti eltérő információkra.
Ismerje meg a klímaberendezésekben rejlő lehetőségeket és használja ki! Keresse fel weboldalainkat is miután itt körbenézett.


Inverteres klímát vagy on-off rendszerűt válasszak?
A kérdés nem egyszerű, átt kell gondolni sok mindent. Néhány jó tanács a választáshoz. Mennyit használom egy évben? Milyen célra használom? Akarom-e fűtésre használni....Tovább...


Mit jelent ha a klímaberendezés inverteres?
Az inverter magyar értelmezésre lefordítva váltakozó áramú szabályzott hajtást jelent, ami a váltakozó áramú energiát egy egyenirányító (ac/dc konverter segítségével) egyenfeszültségű energiává alakít át. Az inverter feladata, hogy egyenfeszültségből állítsa elő a motorok működéséhez szükséges 3 fázist a megfelelő feszültséggel és frekvenciával. Az így hajtott villamosmotorok a normál teljesítményükhöz képest az inverter szabályozással kb. 20% és 130%-os teljesítménytartomány között képesek működni, mindig a hűtés vagy fűtésigénynek megfelelő teljesítménnyel. A kompresszor felvett teljesítménye mindig a kívánt hőmérséklet igény függvényében változik, figyelembe véve a környezeti hőterheléseket. Ezért lehetséges, hogy az on-off technológiával készülő klímaberendezésekhez képest akár 40%-os energiamegtakarítás is lehetséges.


Mit jelent ha egy klíma on-off rendszerű?

Az on-off vezérlésű klímaberendezés megismeréséhez a működését kell megérteni. Nem egy rossz technológiáról szó, a klimatizálást a múlt században így valósították meg nagy sikerrel....Tovább...


Az inverteres klímát érdemes-e használni fűtésre?

Az inverteres klímaberendezés fűtésre használható, hatásfoka 0 oC felett kiváló. 1 kW villamos energiából, képes előállítani akár 5 kW hőenergiát. Az energiabesorolási táblázatban COP szóval jelölik meg....Tovább...Ajánlat! 

Panasonic inverteres klímaberendezés beszerelve
--- Ft-tól

Ajánlat! 
Hitachi
inverteres klímaberendezés beszerelve
--- Ft-tól

Ajánlat! 
Toshiba Avant
inverteres klímaberendezés beszerelve
--- Ft-tól